Това няма да стане с повече оръжие, няма да стане

...
 Това няма да стане с повече оръжие, няма да стане
Коментари Харесай

Радев се обяви срещу изпращането на войски в Украйна, без да се е...

  " Това няма да стане с повече оръжие, няма да стане с изпращането на войски от страни членки на НАТО ", сподели президентът Румен Радев, представен от Българска телеграфна агенция, след среща с унгарския си сътрудник Тамаш Шуйок, който също съобщи, че е срещу изпращането на европейски войски.

 

По думите на Радев прекратяването на войната ще стане с повече старания за намиране на мирни решения за това. Той напомни и за помощта, която страната ни оказва.

 

Войната в Украйна остава огромното предизвикателство и огромният риск пред нашите страни. Всеки ден продължаването на тази война значи загуба освен за Русия и за Украйна, само че и за всички страни членки. Всеки ден от тази война значи възходящ риск за световната сигурност, сподели Радев и добави: Ние не трябва да допуснем тя да се разрасне и като тримерен обсег, и като активност.

По-рано министърът на защитата Атанас Запрянов разгласи, че помощта за Украйна се базира на интернационалното право и тя не е интервенция във войната по никакъв метод. " Никой не може да изпрати войски отвън територията на страната, без да има решение на Народното събрание ", сподели още министърът.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР